Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Infocamp | Opinió
Dissabte, 22 abril 2017 11:49

"Així sí!"

Berta Cabré i Prim

En els darrers anys, hem estat pioners en la transformació dels càmpings a la Costa Daurada i Terres de l’Ebre. Per tal d'apropar-nos a visitants que no disposen d’una caravana o autocaravana i que no els hi agrada viatjar en tenda de campanya, hem incorporat nous tipus d’allotjament, com són els bungalous o mobilhomes, i molts més serveis.

Dissabte, 22 abril 2017 10:19

"Volem el carril bici a Tarragona"

Arga Sentís

Estudiants i gent jove han protagonitzat una bicicletada reivindicativa entre l’Institut Vidal i Barraquer i l’antiga universitat laboral per reclamar un carril bici entre aquests dos punts de la ciutat. Aquest fet ha estat un símptoma més que l’ús urbà de la bicicleta compta amb una base social que el reclama, que moltes persones el consideren necessari perquè Tarragona tingui un desenvolupament equilibrat, també en matèria de circulació.

Divendres, 21 abril 2017 18:38

"Sant Jordi"

Albert Abelló

Aquest diumenge 23 d’abril Tarragona celebrarà la Diada de Sant Jordi, un dels dies més esperats de l’any que representa les essències més pròpies del poble català. Aquest dia, milers de persones sortim al carrer per expressar tres sentiments: l’estima al nostre país a través del seu patró, a les persones a través de les roses i a la cultura a través dels llibres.

Dijous, 20 abril 2017 12:31

"Rulfo, 'Páramo' en flames de còmic"

Jordi Martí i Font

El 1996 vaig anar a Chiapas a participar en el primer Encuentro por la Humanidad y contra el Neoliberalisme, una trobada mundial de lluites i resistències al capitalisme neoliberal, bàsicament protagonitzada per això que en diuen occidentals i mexicans, que no sé si ho són o no però n'hi havia molts, perquè allò passava, precisament, a Mèxic.

Dijous, 13 abril 2017 19:27

"Pedro y el lobo"

Carles X. Gómez Martínez

Ara ve el president estatal i ens promet inversions en infraestructures. És curiós que vingui a prometre unes inversions que normalment ja figuren en els pressupostos de l'Estat de cada any i que no s'han executat. Com que no tenien intencions de complir-les, suposo que les feien constar als pressupostos perquè els catalans estiguessin contents. Ara sí, ara les faran perquè el president ha dit que sí, que les faran. I quan aquest president, que no compleix res del que promet, incompleixi, què podrem fer els catalans? Però què es pensa? Que vindrà aquí amb vidres de colors i quedarem encantats? Es pensa que som tontos? ? Ja ho diu el proverbi àrab: la primera vegada que m'enganyis serà culpa teva, la segona, meva.

Dimecres, 12 abril 2017 17:45

"En memòria del Joan Josep Sardà"

Isaac Sanromà

Es fa molt difícil parlar en passat del Joan Josep Sardà, l’històric Secretari General de la Cambra que ens ha deixat, de manera sobtada, fa ben poques hores. Es fa difícil perquè vaig tenir la immensa fortuna de viure tantes coses -i totes bones- al seu costat, que costa molt imaginar-se la corporació sense la seva omnipresència constant en totes i cadascuna de les actuacions i decisions que empreníem.

Dilluns, 10 abril 2017 08:12

"Ferrari Land, una nova porta al turisme"

Òscar Peris

Des de fa poc, hi ha un motiu més per visitar i gaudir a la Costa Daurada, al Camp de Tarragona, a Catalunya, o al marc que vulgueu. Ferrari Land –aquest és el motiu– s'ofereix a tot el món, i no posa cap frontera a la seva capacitat d'atracció. I, a més, seria difícil, perquè és el segon Ferrari Land que es fa al món.

Diumenge, 09 abril 2017 11:15

"Química i Comunicació"

Helder Moya Jardim

El PPA de l'AEQT pretén intensificar la transparència amb la societat, és per això que que hem establert aquest canals de comunicació on els propis membres del Panel realitzen un article d'opinió després de cada una de les sessions de treball. Aquest ens l'ofereix l'Hélder Moya,Llicenciat en Dret i Periodisme, dedicat a la comunicació. L'article és sobre la sessió que es va dur a terme al Col·legi de Periodistes de Tarragona, i que portava com a títol: 'Com arriba la informació sobre el sector químic: el paper dels mitjans de comunicació’.

Dissabte, 01 abril 2017 12:42

"Oppida o l’esperança necessària"

Mar Joanpere Foraster

Fa ja uns anys que la ciutat de Tarragona conviu entre Runes, algunes petites, d’altres gegants, algunes deteriorant-se, d’altres ja a terra. Runes que formen part ja del paisatge urbà. Runes tancades amb pany i clau, sense vida, amb molt de passat però poc futur. Algunes i algunes ja varen fer un treball de camp exhaustiu recuperant, posant nom i història a les Grans Runes, presentant-les a la ciutadania i reivindicant-ne el seu us, la seva recuperació, la seva obertura a la ciutadania, qui directament està pagant les conseqüències del seu ràpid deteriorament.

Dijous, 23 Març 2017 20:12

"Votant la gent s’entén"

Xavier Puig Andreu

Els darrers anys ha crescut molt el nombre de persones que creuen que amb la independència de Catalunya viuríem millor. Moltes altres no ho veuen així, i perceben que la prosperitat la trobarem dins del Regne d’Espanya abans que obrint un nou camí. És legítim i normal que els ciutadans tinguem opinions diferents, i cal pressuposar-les totes honestes per principi i per respecte. Però, com es dirimeixen les diferències en una societat oberta i plural?

Pàgina 112 de 132

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

BANER 300x250px LLUCAdvertisement
No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: