Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

"La llum al final del túnel"

Opinió Marc Vinya Miralles
Dijous, 29 Desembre 2016 20:01

Les darreres setmanes hem sentit declaracions, s'han produït reunions i, sembla, que també hi ha hagut accions entorn de la nostra A-27. Dic nostra perquè és molt necessària per l desenvolupament econòmic del territori, i perquè estem cansats d'esperar-la, ja que les obres estaven aturades des del 2010.

Els darrers dies de novembre el Ministerio de Fomento va anunciar que es reprenien les obres. El subdelegat del Govern central va reunir alcaldes i va anunciar que l'obra va endavant, però amb molts menys diners dels previstos. Tots estem expectants per veure si aquesta vegada això va de debò. El compromís, ara, passa per començar a excavar el túnel al Coll de Lilla a l'any nou i amb un termini d'execució, massa llarg, de dos anys.

Des del Partit Demòcrata al territori farem tot el que estigui a les nostres mans per fer realitat aquest projecte. Els nostres alcaldes, regidors, diputats a la Diputació, al Parlament i al Congrés i senadors lluitaran perquè la inversió necessària per finalitzar aquestes obres arribi com més aviat millor. El Ministerio ha rebaixat el pressupost massa vegades i ara que les obres es posen en marxa pretenen destinar-hi menys recursos i, de retruc, allargar els terminis d'execució. És escandalós que amb el retard que acumula aquesta infraestructura, dels 28 milions d'euros anunciats per al 2017, ara el Govern espanyol els rebaixi a 10.

El conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, Josep Rull, en la seva visita a Montblanc, la setmana passada, es va mostrar ferm en la defensa de la finalització d'aquesta obra tan necessària per a les nostres comarques. Rull portarà la qüestió de l'A-27 a la seva trobada amb el ministre de Foment prevista per a després de festes.

Ara que les màquines tornen a la feina no podem permetre que avancin a poc a poc. No ens podem permetre més retards i nous terminis de finalització. Tots hem de fer pinya per fer realitat la finalització d'aquesta obra. Ens hi juguem el futur i el desenvolupament de les nostres comarques i per ara encara no veiem la llum al final del túnel.

Marc Vinya Miralles

Marc Vinya Miralles

President de l’Executiva Comarcal del Partit Demòcrata (PDECAT) a La Conca de Barberà

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: