Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

"8.585 gràcies, Reus!"

Opinió Sandra Guaita
Dimarts, 30 Mai 2023 07:24

Gràcies.

Gràcies a tota la ciutadania que diumenge es va mobilitzar i va anar a exercir el seu dret a vot, votés a qui votés. Perquè per una ciutat no hi ha res més important per decidir el seu futur que les eleccions, moment en què s’escull quin projecte ha de liderar la ciutat i cap a on ha d’avançar. Diumenge els reusencs i les reusenques vau assenyalar que Reus necessitava un canvi i que aquest l’havia de liderar el PSC. 8.585 gràcies a les persones que heu decidit fer-me alcaldessa, la primera alcaldessa de la història de Reus, una alcaldessa socialista. Des de dilluns ja m’he posat a treballar per la ciutat, per tots i cadascú de vosaltres perquè units i unides transformarem aquesta ciutat i millorarem el nostre dia a dia. Perquè seré l’alcaldessa dels barris, una alcaldessa pròxima, que us mira als ulls i que us escolta, que es preocupa per les necessitats reals de cada racó de la ciutat i treballaré per donar-hi solució. Però a més, que pensa un Reus en gran per fer-lo referent a Catalunya.

Diumenge vam posar la primera pedra del canvi a Reus i des d’aquest moment ja estic treballant per tenir un govern fort liderat pel PSC que porti els millors anys per Reus. Perquè volem tornar a ser referents, volem que tothom se senti orgullós i orgullosa de ser de Reus, perquè units i unides aconseguirem una ciutat per viure millor, per treballar i per gaudir. Gràcies, de nou, per fer confiança al vostre projecte. Perquè les nostres propostes del programa de govern sorgeixen de les demandes que ens heu fet arribar durant aquests quatre anys en la incansable feina a peu de carrer que hem fet dia rere dia, i que seguirem fent. Em seguireu trobant per cada racó de Reus com he estat fent fins ara, perquè el millor despatx per conèixer la realitat és a peu de carrer.

Ha començat una nova etapa que us tornarà a posar a vosaltres, les persones, al centre de la política. Necessitem un ajuntament més obert i accessible i en això treballarem. Com ho farem també per nodrir de zones verdes Reus, millorar el transport públic, incrementar el parc d’habitatges i incentivar i retenir el talent empresarial i laboral.

Aquest és un moment molt important per Reus, perquè tornarem a tenir un govern socialista i això vol dir que tornarem a fer avançar la ciutat com ho vam fer en els 32 anys de governs de progrés. Però també és un moment molt important pel PSC que ha arribat gràcies a la incansable lluita de l’Andreu Martín, el nostre primer secretari, que ha construït un projecte solvent durant tots aquests anys. I no em vull oblidar tampoc de la Carmina Pozuelo, qui fins a l’últim moment ha treballat per la ciutat, sent tot un exemple per a qualsevol persona i també és gràcies a ella que portem aquest programa de govern tan complert. Per tot plegat, us torno a donar les gràcies per la confiança que em vau demostrar aquest diumenge i us ben asseguro que no us decebré perquè em deixaré la pell per construir plegats i plegades aquest Reus millor.

Sandra Guaita

Sandra Guaita

Candidata del PSC a l’alcaldia de Reus i guanyadora de les eleccions

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: