Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

"Som-hi!"

Opinió Teresa Rull Ferré
Dijous, 24 Març 2022 16:06

Amb aquesta expressió començava la meva intervenció en l’assemblea de la militància d’ERC del dia 9 de març tan bon punt vaig ser ratificada com a cap de llista de la formació republicana per a les eleccions municipals del maig del 23.

No va ser una decisió fàcil. Liderar el projecte d’Esquerra Republicana a Valls és un acte de responsabilitat; a la vegada, però, és un acte de generositat i de compromís amb la ciutat. Mentiria si us digués que no vaig dubtar, però els dubtes es van anar esvaint ràpidament perquè vaig tenir el suport de la gent que m’envolta –probablement no hauria acceptat si durant aquest temps no hagués tingut l’escalf de persones que m’han fet costat des del primer dia i que m’han ensenyat molt i de les quals he après més encara– i, el que és més important i imprescindible per prendre una decisió tan determinant, de la família. El meu marit i els meus fills en van engrescar. Insistien, una vegada i una altra, que tinc les idees molt clares sobre la ciutat que vull, una ciutat moderna i oberta, que integri el cor de la ciutat, però també el pulmó, el polígon, perquè l’un i l’altre s’han de retroalimentar positivament. Soc una persona, em deien a casa, de consens, capaç de reunir un equip fort, preparat i cohesionat que posarà les persones al centre de les polítiques locals, com hem fet sempre la gent d’ERC.

Avui, doncs, he de reconèixer que em sento honorada que el partit m’ho hagués proposat i satisfeta d’haver acceptat d’encapçalar la candidatura d’ERC a Valls. La incertesa inicial es va debilitant perquè no estaré sola en aquest trajecte, perquè formarem una candidatura de dones i homes que treballarem amb força i voluntat de servei establint lligams, complicitats i confiança, la base de la feina en equip.

Ja tindrem temps de parlar de projectes, però no vull deixar de parlar d’una convicció molt personal sobre com afrontar els reptes del futur. Més que mai, l’Ajuntament ha d’estar al servei de les persones. No podem perdre mai de vista aquesta primera premissa: treballar amb voluntat de servei i fer que la vida dels vallencs i vallenques sigui una mica més fàcil i agradable.

Vull la ciutat que teixeixen els barris, el centre històric, les associacions veïnals, les entitats socials, culturals i esportives, el comerç, la indústria, la pagesia... I tots junts hem de treballar aprenent, escoltant i formant un tot per a ser útils, perquè la política local esdevingui un espai permanent de referència dels valors republicans de progrés, feminisme, civilitat, compromís social i transformació energètica. Cal, doncs, que les persones que m’acompanyin en aquesta travessia tinguin la ferma voluntat de treballar per la ciutat, les seves veïnes i els seus veïns.

Som al consistori, sí, però el 2023 hem d’incrementar la representació municipal, això vol dir que hem de ser els primers a arribar-hi per construir un veritable govern d’esquerres que administri un ajuntament àgil, diligent i amable, com la ciutat que volem contribuir a construir entre totes i tots.

Teresa Rull Ferré

Teresa Rull Ferré

Alcaldable d'ERC Valls per a les eleccions municipals del 2023

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: