Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

"L'antiga estació i les contradiccions del nou govern de Cambrils"

Opinió Alejandro García Muñoz
Dimecres, 08 Desembre 2021 02:13

No hem trigat gaire a copsar les contradiccions del govern del sr. Klein amb els seus nous socis. No deixa de ser curiós que els socis que abans denunciaven la manca de transparència i participació hagin votat en contra de la convocatòria d’una consulta popular en relació al futur de l’antiga estació de tren del barri de l’Eixample.

En aquest tema, sabem que la ciutadania de Cambrils està dividida. Per una banda s’han de tenir en compte diversos factors com les determinacions del POUM, però també els informes del Serveis tècnics de Cultura i els de Treball Comunitari. Cal tenir en compte igualment que es tracta d’un edifici inclòs a l’inventari de patrimoni de Cultura de la Generalitat.

Les contradiccions són manifestes en el mateix alcalde, que ara determina l’enderroc quan en el seu programa electoral proposava la seva conservació.

Quan un tema té tants elements per reflexionar i la ciutadania s’implica tant activament, la millor solució passa per una consulta popular. Aquesta és una eina que empodera la societat civil, alhora que l’atansa a l’administració municipal.

Però ja ho veiem, aquells que es vantaven d’un canvi de tarannà, cauen a les primeres de canvi en les decisions a discreció de la forma més autoritària. I encara més, assegura que l’Ajuntament destinarà una partida pel seu enderroc, quan aquest és competència de l’ADIF. Per què doncs aquest malbaratament dels recursos municipals?

Però anem per la segona contradicció que vam poder veure al Ple de divendres passat quan el sr. Chatelain tornava a posar en dubte l’adquisició de l’antic Celler. Adquisició de la que va participar el sr. Klein i que d’alguna manera també hi va participar en el seu moment el partit dels socialistes. Un altre cop al patrimoni cultural de Cambrils.

Continuem amb la tercera contradicció, quan el partit del sr. Alcalde anuncia cofoi l’inici de les obres de la Rambla Jaume I, impulsades pel govern de la sra. Mendoza, quan els que ara són socis de govern manifestaven el complert desacord. Amb quin criteri ara s’han fet seu aquest projecte?

I acabem amb la quarta contradicció, potser la més hilarant de totes. El sr. Romera de C’s, regidor de promoció econòmica, en un excés de vanitat, va voler magnificar les atencions que des de la seva regidoria s’ofereixen a la xarxa comercial de Cambrils. Va voler afirmar taxativament que les entitats comercials havien notat de manera molt notable el canvi de tracte i atenció respecte l’anterior govern. Llàstima que, malauradament, el seu antecessor en el càrrec, és avui el seu alcalde. Ui, quin lapsus!

Quatre grans contradiccions entre els nous socis de govern en un Ple. Sort que només era un plenari de tràmit.

Alejandro García Muñoz

Alejandro García Muñoz

Regidor del Grup municipal ERC-AM Cambrils

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: