Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

"En Comú Podem dóna tot el suport a la vaga de treballadores d'IQOXE"

Opinió En Comú Podem
Dilluns, 29 Març 2021 21:04

En Comú Podem dóna tot el suport a la vaga convocada pels treballadors i treballadores d'IQOXE el pròxim dimarts 30 de març, Les treballadores fa més d'un any que estan negociant el conveni laboral.

Les treballadores d'IQOXE, després de patir molt de prop el fatídic accident del passat 14 de gener de 2020, estan patint la negativa constant de l'empresa a acordar un conveni que contempli allò que és de justícia, una pujada salarial que els hi pertoca i un augment de la plantilla que posi fre a la càrrega de treball, la subcontractació i les hores extres.

Les reduccions de plantilles, la subcontractació i externalització de serveis fan augmentar exponencialment els beneficis de les empreses del sector, en detriment de les condicions laborals i de seguretat de les treballadores. També cal recordar que aquests accidents afecten a tota la població, el passat 14 de gener vam patir les repercussions d'un accident que va causar danys materials, ferits i fins i tot morts. Això no pot tornar a passar.

La seguretat en aquest àmbit ha de ser fonamental i ha quedat clar que s'ha de revisar i actualitzar, no es pot retallar en seguretat, ni en drets laborals quan es treballa en un sector com el de la indústria química.

Des d'En Comú Podem donem suport absolut a la vaga, que tot i els intents de l'empresa per vulnerar el dret de les treballadores a convocar-la, imposant uns serveis mínims inacceptables. Aquest dimarts 30 de març, us animem a totes a participar en la concentració a l'accés de les instal·lacions d'IQOXE.

No pots faltar, necessiten tot el nostre suport, en juguem la seguretat de totes!

En Comú Podem

En Comú Podem

Grup Municipal En Comú Podem Tarragona

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: