Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

"En temps de crisi: diàleg, generositat i cooperació"

Opinió Jordi Molinera Poblet
Dissabte, 21 Novembre 2020 00:16

A mitjans de desembre aprovarem el Pressupost Municipal per a l’any 2021.

Es tracta del pla econòmic i financer anual que vincula la gestió municipal amb el dia a dia de la ciutadania, esdevenint així una eina clau per a la planificació, programació, control i seguiment i avaluació de les actuacions. És l’eina més important per al municipi que té per objecte vincular l’assignació i gestió dels recursos amb l’acompliment de l’estratègia municipal marcant prioritats i objectius.

En un any tan difícil per a totes i tots arran de la pandèmia de la Covid-19, cal que siguem generosos, prioritzem el diàleg, la unitat d’acció i la cooperació per damunt de la confrontació, la fragmentació i la competició partidista. Fer-ho voldrà dir estar al costat del bé comú, allò que compartim com a comunitat, allò que és beneficiós per a totes i tots. Fer-ho voldrà dir estar a l’alçada com a servidors públics.

Per això hem volgut que el pressupost no només sigui una eina del Govern republicà i del canvi d’Altafulla, sinó que també ho sigui dels grups de l’oposició, fent-los partícips d’aquest pressupost, que el tenen des del passat 23 d’octubre amb temps suficient per a estudiar-lo i fer-nos arribar les seves propostes. Un pressupost que, de fet, multiplicarà la capacitat de la participació ciutadana.

En temps de crisi i dintre de la pluralitat, més diàleg, més generositat, més cooperació i més unitat d’acció. Aquest és el nostre punt de partida per a buscar una resposta conjunta a la situació generada per la Covid-19 a la ciutadania i el teixit empresarial d’Altafulla. Per tant, mà estesa a totes les forces polítiques per a fer front al primer pressupost d’any de pandèmia.

Que la recuperació sanitària, social i econòmica sigui construïda amb la participació de totes i tots. Perquè el pressupost municipal ha de ser l’eina més comunitària, participativa, realista i democratitzadora de totes.

Jordi Molinera Poblet

Jordi Molinera Poblet

Coalcalde d'Altafulla

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: