Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

"Tot per guanyar"

Opinió Víctor López
Divendres, 20 Novembre 2020 22:23

Aquests darrers anys la nostra societat ha viscut moments, manifestacions, protestes, reivindicacions, on ha sigut clau la intervenció del moviment estudiantil per assolir l'èxit que han tingut.

La força del jovent és transcendental, posem exemples actuals que conviuen amb nosaltres i que a vegades no els hi donem prou importància, en els desnonaments, les joves i les estudiants disposem de temps i compromisos fàcilment consolidables amb les lluites per l’habitatge,  cal dir que, un dels punts més forts que tenim, és la versatilitat i l'adaptació, persones formades amb interessos comuns disposades a col·laborar colze a colze per a uns mateixos objectius. Aquí disposem d'exemples històrics que cal no oblidar, com pot ser l'ocupació del rectorat de la Universitat de Barcelona l'any 2017 o la revolució del 1968, el conegut com el Maig del 68, la lluita estudiantil és part del procés de formació en tots els valors dels quals fem bandera des del moviment estudiantil.

Cal motivar a tots els coneguts més enllà del Jovent republicà i més enllà de les universitats; la lluita estudiantil ha de ser extensa a totes les joves, a tots els nivells formatius i arreu del territori.

Amb les joves i amb el moviment estudiantil, qualsevol lluita ho té tot a favor per a guanyar.

Víctor López

Víctor López

Responsable de l'acció estudiantil del Jovent Republicà Penedès-Anoia

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: