Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

"Dia de l'Acció Climàtica"

Opinió Margarita Andreo Roca
Dimecres, 28 Octubre 2020 08:25

Totes les coses importants tenen un dia al calendari, però la d'avui, 24 d'octubre, a més de ser un dia molt important, també és essencial per la nostra existència, avui és el dia de l'acció climàtica.

Estem en uns moments que és de vital importància prendre mesures dràstiques davant el canvi climàtic, per la supervivència del nostre planeta i de nosaltres mateixos, hem de ser conscients que els recursos de la terra s'estan esgotant, ens ho diuen cada dia els experts, però no fem cas, i no ens adonem que en tot això al nostre preciós planeta li va la vida.

Hem de ser respectuosos amb la Mare Terra, avui dia encara no reciclem bé, no parem d'embrutar el mar, rius, camins i muntanyes de plàstics i d'altres andròmines, ara mateix amb la pandèmia que pateix la humanitat apareixen mascaretes i guants per tot arreu, i encara avui dia veiem bosses de brossa llençades per les finestres dels cotxes a les carreteres. Que ens passa? Per què no fem servir papereres, contenidors, deixalleries que tenim al nostre abast? Per què ens costa tant reciclar?

La Terra és la nostra única llar, l'hem de respectar i tenir cura d'ella per poder garantir el futur d'altres generacions, per això és vital educar als nens i nenes a estimar-se la natura i les seves criatures.

Avui és 24 d'Octubre, «DIA DE L'ACCIÓ CLIMÀTICA», però el dia de l'acció climàtica és cada dia i a contrarellotge perquè se'ns acaba el temps.

Margarita Andreo Roca

Margarita Andreo Roca

Secretària General d'ERC Baix Penedès

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: