Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

"L’any de les persones"

Opinió Ajuntament de Vimbodí i Poblet
Dimecres, 03 Juny 2020 20:49

El temps passa molt ràpid i molt poc a poc alhora. Just fa un any iniciàvem una nova etapa al capdavant del govern municipal de Vimbodí i Poblet i durant aquest període hem posat a prova i hem reforçat aquesta responsabilitat que ens engresca i que sempre ens planteja nous reptes per a tirar endavant el nostre poble.

La veritat és que els últims dotze mesos han estat remoguts al nostre municipi, com en altres pobles pròxims. Hem viscut grans moments de comunió, aplegats en la nostra cultura i les nostres tradicions, com les Festes Quinquennals de la Mare de Déu dels Torrents, la Festa Major i el Vitrum, celebracions que ha estat un orgull per a nosaltres poder compartir amb tot el poble.

Enguany, però, també hem compartit altres moments, alguns de realment difícils. En un marc realment complicat per la política de país, hem hagut de fer front a un desastre natural com les riuades de la passada tardor, que ens van demostrar un cop més la força de la natura. La desgràcia més important han estat les víctimes personals —des d’aquí volem reiterar, un cop més, el nostre suport a les famílies— però també les erosions al nostre paisatge que, a dia d’avui, lluitem per a seguir recuperant.

Tornar a la normalitat serà el cavall de batalla en els pròxims mesos. Ho hem comprovat recentment amb la darrera crisi sanitària que, un cop més, ens obligarà a seguir lluitant per a recuperar la normalitat i ajudar al comerç local i de proximitat que és la nostra marca personal.

De totes les dificultats del darrer any, n’extraiem el punt més positiu: la nostra gent. Les persones que heu estat forts durant aquest confinament, sou els mateixos que ens heu donat suport durant aquests últims mesos i que ens esperoneu a seguir endavant. Un poble és, sobretot, la seva gent i per aquest motiu, sabem que els reptes que puguin arribar els superarem, ja que comptem amb el millor dels equips.

Gràcies a vosaltres per a formar-ne part.

Ajuntament de Vimbodí i Poblet

Ajuntament de Vimbodí i Poblet

Govern municipal

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: