Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

"Un parell de cartes i una mascareta"

Opinió Antonio Garcia Leal
Dissabte, 25 abril 2020 16:34

Al fil de l’anunci fet als mitjans de comunicació, de que la gent del municipi de Vendrell que tingui 70 anys rebrà una de les 5.582 mascaretes per part del consistori local acompanyat de dues cartes, vull escriure aquest article confinat a casa meva, per mostrar el meu més profund rebuig a tal acció.

Primer de tot voldria parlar dels criteris sanitaris que s’han escollit per fer aquesta acció, donat que si un es llegeix les informacions de Departament de Salut, els col·lectius més vulnerables per aquesta pandèmia van dels 65 anys endavant i persones amb patologies cròniques de qualsevol edat. No obstant jo sóc un simple profà en tan complexa matèria i, per tant, tot el que jo pugui dir en aquest cas, no és més que una observació sense criteri mèdic. Però hauríem de tenir una comissió de salut a l’Ajuntament de Vendrell que funcionés des de ja fa massa temps que segurament hauria dit en sessió extraordinària quins haurien de ser els criteris tècnics per repartir aquestes mascaretes a la gent gran de la nostra vila. No obstant, com que que no funciona perquè en aquest ajuntament optimista sols funciona el que el Govern vol, ens trobem que no se sap qui amb quina autoritat i a quin criteri ha pres aquesta decisió medicopropagandística.

Pel que fa a l’enviament de la carta, -que no se m’enfadin els membres de la Xarxa de Suport veïnal-, no tinc res a dir de dolent de vosaltres, donat que si algú mereix enviar una carta amb aquesta mascareta, hauríeu de ser vosaltres que esteu sent l’ànima i el recolzament de tanta gent a la nostra vila abandonada per la manca d’una infraestructura efectiva de l’ajuntament. No us puc dir un altra cosa que gràcies per la gran feina que esteu fent i treure’m el barret al davant de vosaltres.

Pel que fa al nostre batlle, que vol aprofitar aquest acte amb 5.582 cartes adreçades a potencials votants. Senyor Kenneth Martínez, li agrairia que deixés de fer propaganda de la seva feina que dit sigui de pas és dolenta, i li demanaria que no enviés cap carta a cap persona gran de la nostra vila dient-li res de res. Penso que en els moments que vivim i que patim tots plegats, no es pot acceptar que després de la gestió nefasta per part de l’equip de Govern, ens trobem que en comptes de fer autocrítica de la feina que feu, seguiu fent les coses malament i preteneu capitalitzar un acte on cap polític hauria de figurar. Crec que és un bon moment per ser humil i reconèixer el treball ingent i molt positiu de la societat civil, deixant que siguin ells els únics que facin arribar una missiva a la gent a través de la Xarxa de suport veïnal.

Per acabar ús diré a tots aquells que em critiquin per no tancar files amb el Govern local en moments com aquests, als polítics del govern local com el senyor Soriano que per interès polític propi, diuen que hem de treballar tots junts. Aquest Govern local que tenim al Vendrell, mai ha tingut interès en treballar amb la resta, creu que pot imposar les seves idees, i el que és pitjor, el seu relat tort de la realitat. Per aquest motiu, a mi mai em trobareu al costat de gent com aquest; sempre estaré al davant, fent-li front.

Antonio Garcia Leal

Antonio Garcia Leal

President de la Federació Xarxa Vendrellenca

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: