Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

"Després de les generals, estem preparades"

Opinió Assemblea per Tarragona
Diumenge, 24 Novembre 2019 14:01

Assemblea per Tarragona és un partit local, que defensa la declaració dels Drets Humans i que busca la col·laboració mútua de les persones. Vam veure unes eleccions generals on l'extrema dreta va treure 52 escons, 2 d'ells a Catalunya. Això demostra que l'argumentari de la por amb "votad que viene Vox" no funciona i des de les esquerres hem de proposar alguna cosa més.

Creiem necessari construir un espai alternatiu on primin els actes i la feina de carrer i no les grans paraules ni els grans cartells. Volem demostrar que som capaços de fer una política diferent i útil on no tot es quedi en bones intencions, sinó que acabi amb fets. Els partits tradicionals i més nous, no han sigut capaços de fer-ho així, i creiem, que jugant al tacticisme, com fan habitualment, els de sota no aconseguirem absolutament res.

Aquestes eleccions hem vist com els principals partits polítics tenien baralles contínues sense fer cap proposta solvent. Nosaltres, com molts ciutadans d'aquest territori hem sentit impotència. No volem que torni a passar i creiem, més que mai, que en aquesta política de crítica i destructiva calen propostes constructives que vinguin de les persones, i no d'una cúpula llunyana.

Des d'Assemblea per Tarragona estem preparats i preparades per canviar la situació i no seguir veient des de fora. Donant un cop d'ull al nivell i la mala gestió generalitzada, nosaltres ens veiem capaços de ser alternativa en unes possibles eleccions.

Assemblea per Tarragona

Assemblea per Tarragona

Més en aquesta categoria: « "La Futuritat" "El lot de Nadal cap 43" »

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: