Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

"Felicitats pel 25è aniversari de l’Aula de Teatre"

Opinió Begoña Floria Eseberri
Dissabte, 23 Març 2019 22:11

L’Aula de Teatre de la Universitat Rovira i Virgili celebra el seu 25è aniversari i per commemorar-ho ha programat diversos actes especials, com per exemple un ajut per a la creació escènica o unes jornades de teatre i pedagogia. És un projecte transversal que representa la Tarragona de pensament lliure i plural, que és exemple de dinamisme i de solidesa.

Amb Joan Pasqual al capdavant, l’aula de teatre fa una gran aposta per l’escenografia i pel teatre com a eina transversal de cohesió i de cultura. La proposta de programa per celebrar el 25 aniversari resumeix molt bé el resultat d’una feina que ha estat llarga i que, a més, ha generat , ha generat escola. L’Aula treballa des de fa 12 anys a l’auditori del camp de Mart, un espai cedit per l’Ajuntament de Tarragona i que resulta un exemple de col·laboració interinstitucional de vegades desconegut.

També m’agradaria felicitar l’aula per la gran tasca feta en tota la part d’investigació i de connexió del món clàssic amb el món contemporani a través del teatre. La màxima expressió d’aquesta activitat la trobem cada any a Tarraco Viva. Ens hem de sentir orgullosos com a ciutat per ser referents gracies a la tasca feta, que genera un valor i un coneixement d’una gran rellevància pel present i per generacions futures. La part de pedagògica i l’experimentació de noves dramatúrgies també ens situen en la primera línia d’innovació en arts escèniques a nivell territorial. Enguany a més, l’aula impulsa un ajut a la producció i també la col·laboració amb altres espais com la Sala Trono Armanyà. Nous projectes que enriqueixen el dinamisme creatiu tarragoní.

A Tarragona quan sumem som imparables, i en aquest cas, la col·laboració entre l’Ajuntament i la Universitat, així com les complicitats obertes per l’Aula de Teatre de la URV amb altres entitats i agents creatius, ens fa multiplicar moltíssim en l’àmbit de la cultura. Moltes felicitats!

Begoña Floria Eseberri

Begoña Floria Eseberri

Consellera del Grup Municipal Socialista a l'Ajuntament de Tarragona

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: