Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

"Les polítiques socials municipals"

Opinió Dèbora Fernàndez
Diumenge, 17 Febrer 2019 21:21

Les Polítiques Socials Municipals tenen, com a objectiu principal, dissenyar programes d'intervenció social que redueixin desigualtats, millorin l'eficiència i la qualitat de vida, alliberin a la societat dels llindars de la pobresa i augmentin la participació i la inclusió social de la ciutadania.

Aquests, són objectius primordials per ERC. La Regidoria de Benestar Social sempre ha vetllat per les necessitats de les persones. Durant aquests anys, s’ha pogut actuar en diferents àmbits: vellesa, joventut, dona, infància i, tots, han de tenir cabuda en aquest projecte de ciutat, on existeixi un ventall d’oportunitats per tots els col·lectius, siguin vulnerables o no.

La feina de govern d’ERC Valls anirà encaminat a invertir recursos allà on veritablement facin falta. Durant els últims anys ja s’ha treballat intensament en el benestar de la ciutadania, posant la mirada en les dificultats, sense etiquetar i oferint oportunitats per canviar situacions de desavantatge, treballant amb proactivitat, no esperant a que els petits problemes esdevinguin grans, perquè no es tracta de cronificar situacions de crisi, sinó de dotar d’eines, reforçar aquells equipaments que ja existeixen, crear-ne de nous si cal, conèixer la xarxa de recursos, entitats, serveis, teixit associatiu, cultural, etc., i reconèixer les mancances per poder cremar energies allà on veritablement sigui necessari.

Tenim la certesa que connectarem amb la ciutadania perquè la farem partícip en la resolució dels seus problemes, perquè tots volem el mateix. Sentir-nos dignes d’una ciutat que creixi amb nosaltres i no es deteriori, ni ens deteriori, amb el pas del temps.

Apostem per la gent, per les oportunitats, per dotar de recursos que donin respostes als problemes dels vallencs i de les vallenques i acostar-nos a la realitats de tots.

Tot projecte necessita un moment d’aturada, de reflexió, per poder tornar a engegar màquines, i per això us plantegem fer un procés participatiu, un espai on poder dir la vostra, on sereu escoltats i us podreu implicar en la presa de decisions: us demanem la vostra opinió i la vostra participació. Ara és el moment de dir-hi la vostra!

Dèbora Fernàndez

Dèbora Fernàndez

Treballadora Social Sanitària a l'ABS de l'Alt Camp Est i al CAP de Montblanc

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: