Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Comunicat ERC Creixell

Opinió ERC Creixell
Dimarts, 14 Agost 2018 10:09

Des de la Secció Local d' ERC Creixell, volem exposar el posicionament del nostre grup municipal en el darrer ple de l'ajuntament per tal d'evitar malentesos i males interpretacions.

​El tema principal a debatre eren les precàries condicions en què es troben treballant els agents de la Policia Local, tant d'horaris com de retribució i compensació de les hores extraordinàries. Per tant, com a grup municipal, vàrem interpretar que tant per urgència com per l'època estiuenca en la que ens trobem, era una qüestió important a tractar (prèviament parlat amb els seus representants), i així es va fer.

En el mateix apartat hi havia el punt sobre les pagues i retribucions d'antiguitat dels funcionaris i, entenem, que és una qüestió a parlar-ne i tractar en el conveni col·lectiu que s'ha de fer properament i que sigui amb caràcter retroactiu. En cap cas ens hi hem mostrat en contra, però si considerem que els treballadors hi tenen alguna cosa a dir.

Després de llegir algunes opinions a les xarxes i altres mitjans, pensem que és, si més no agosarat, intentar fer un article d'opinió sobre un ple en el qual no s'hi estava present. Basat en el què sento, em diuen o vull imaginar-me en funció de la prepotència, ignorància o mala intenció.

​Ens sembla una falta de respecte pels companys saltar-se el conveni col·lectiu i deixar a l'arbitrarietat del govern de torn, l'establir les condicions laborals dels treballadors, demanant que el funcionariat acati unes condicions que no ha pogut negociar. Així com menystenir la situació laboral en què es troben els companys de la Policia Local.

​Finalment, trobem de molt mal gust buscar relacions familiars i personals de companys de plantilla amb regidors que no voten al nostre gust, així com criticar els regidors electes escollits pels ciutadans amb aquest to de superioritat que no li dóna el lloc de treball que ostenta. Només recordar que els representants polítics no parlen en nom propi, sinó que representen a tots els ciutadans que els han escollit democràticament i defensen, encertada o desencertadament, els interessos de tots el ciutadans de la Vila, i ni ells ni els companys que hi dediquen les seves hores tenen cap sou del consistori.

ERC Creixell

ERC Creixell

Secció Local d'ERC Creixell

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: