Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

"Exigim solucions a l'N-340"

Opinió Josep Rufà
Dissabte, 10 Febrer 2018 11:57

Davant dels accidents d'aquest inici d'any a les carreteres, necessitem solucions a la passivitat i falta de concreció del Gobierno de España respecte a l'N-340. Aquesta problemàtica és intolerable, afecta al Penedès, el Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre provocant embussos i morts constantment.

Ens calen solucions immediates i intervencions urgents. Exigim al ministre Íñigo de la Serna, que es faci efectiu el desviament obligatori de camions del tram ebrenc i penedesenc de l'N-340 per l'autopista AP-7. També, a l'N-240 entre Montblanc i Lleida. És una millora primordial que s'ha de fer realitat, perquè la inoperància de l'article 155, fa que patim encara accidents mortals, la congestió i el col·lapse a l'N-340 o a l'N-240 al pas per les Terres de l'Ebre, Tarragona, el Penedès o a les terres lleidatanes. Ministre recau de manera única i exclusiva en el seu govern. Necessitem solucions per dignitat del territori.

Avui més que mai, reclamem que el govern de l'estat espanyol actuï amb el mateix esforç, determinació i pressupost que el que ha dedicat per rescatar les 9 autopistes fallides, la majoria, radials de Madrid, per més de 3.700 milions d'euros'. Exigim la gratuïtat total dels peatges per a tots els vehicles i transportistes que circulen per aquests trams de l'AP-7, fins que s'acabi la concessió l'any 2019'. En el cas de l'AP-7, la urgència de l'actuació és més gran, perquè parlem de la seguretat viària i de vides humanes.

Finalment, fem un clam per unir-nos i pressionar per aconseguir una carretera digna! El que un dia fou la tan nostrada Via Augusta, segles després ha esdevingut un autèntic Viacrucis. Prou viacrucisn340, uneix-te a la plataforma viacrucisn340.cat, uneix-te al manifest.

Per una N-340 digna, segura i al servei del territori!

Josep Rufà

Josep Rufà

Josep Rufà, senador d'Esquerra per Tarragona

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: