Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

"Per un futur sense amenaces"

Opinió Redacció AMIC
Dimarts, 19 Setembre 2017 19:15

No fa gaire temps, estaven en qüestió algunes de les llibertats nacionals d'aquest país. Ara, ho estan totes.

L'agressivitat de les institucions de l'Estat no es limita al Govern o el Parlament, sinó que a hores d'ara afecta la immensa majoria dels municipis catalans; els mitjans de comunicació que els desagraden, com és el cas de mitjans del nostre col·lectiu que han rebut requeriments perquè deixin de publicitar el referèndum i finalment, els drets cívics de tots els ciutadans, també els que tenen decidit –legítimament i cívicament- votar contra la independència. Catalunya sembla estar, de fet, sota un estat d'excepció decretat, però no declarat.

Tot plegat ha generat una situació insostenible, que només pot superar-se seguint per la via democràtica. És per això que els mitjans generalistes, temàtics i locals i territorials, els que estem més arran de carrer, demanem a la ciutadania que es mobilitzi el pròxim 1 d'Octubre, que manifesti el nivell de voluntat de sobirania d'aquest país i el desig de democràcia dels ciutadans. Cedir a la por seria incompatible amb un futur de dignitat democràtica.

Els mitjans de comunicació de proximitat mantindrem el nostre compromís amb el poble al qual ens adrecem. Informarem i donarem veu amb llibertat a una societat que vol estar informada i opinar. Hi som i hi serem, com ho hem fet sempre, com feu els nostres lectors.

Redacció AMIC

Redacció AMIC

Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació (AMIC)

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: