Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

"La Nova República Sí"

Opinió Marc Moncunill Rovira
Dimarts, 30 Mai 2017 10:04

Des d'avui fins al dia que votem, compartirem amb els ciutadans i ciutadanes els motius pels quals volem construir una República.

Divendres passat, un cop acabada la campanya de la "República que Farem" i just després de l'última reunió del Pacte Nacional pel Referèndum al Palau de Congressos, Esquerra ha engegat la pre-campanya pel Sí al Referèndum. Ara és moment de treballar per aconseguir el màxim suport pel Sí al Referèndum, pel Sí a un futur millor, més digne i amb més oportunitats, pel Sí a unes infraestructures necessàries que ara ens neguen, pel Sí a un país que faci costat a la cultura, pel Sí a un país respectuós amb el seu entorn,...molt més que el Sí a un nou país.

Estem convençuts que l'únic canvi possible és la República Catalana. A Esquerra fa temps que treballem per aconseguir-ho i ho seguirem fent fins al dia que votem, compartint amb els ciutadans i ciutadanes els motius pels quals volem construir una República. És per això que omplirem la pre-campanya de continguts amb tants arguments com oportunitats n'esperem de la República. Així, no tan sols demanarem el sí, sinó que explicarem el país que volem: Un país més just, net i pròsper.

Treballem fer una República amb millors condicions, pensant amb les persones, al costat dels treballadors i treballadores, respectant el medi ambient, amb model eficient energètic i igualtat d'oportunitats entre els homes i les dones. Sens dubte, una prioritat ha de ser aconseguir un sistema tributari eficient que persegueixi el frau i garanteixi la redistribució de la riquesa. Apostem per un estat que retalla drets als treballadors i fomenta la devaluació de salaris com a mesura per augmentar la competitivitat generant precarietat i temporalitat. A més d'un dèficit de 16.000 milions cada any, tenim un estat malbaratador que dilapida els diners amb AVE sense passatgers, aeroports sense avions i exèrcit. Necessitem que es gestionin millor els nostres recursos amb eficiència, construeixi el Corredor Mediterrani i blindi l'estat del benestar.

Ara, és estem a un pas de fer realitat la Nova República. Serà clau aconseguir donar un darrer impuls al procés, aquest camí llarg i intens que portem de manifestacions, per aconseguir un país obert al món. Per una República que defensi els més vulnerables i garanteixi a tothom l'accés a un habitatge digne i als subministraments bàsics per viure, i impedeixi cap desnonament sense alternativa de reallotjament i amb més justícia social. Aconseguim, entre tots i totes, la Nova República SÍ!

Podeu trobar, els detalls de la República Catalana que volem a: http://novarepublica.esquerra.cat/ #NovaRepúblicaSí

Marc Moncunill Rovira

Marc Moncunill Rovira

Secretari d'Imatge i Comunicació d'ERC Camp de Tarragona

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: