Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

"Així sí!"

Opinió Berta Cabré i Prim
Dissabte, 22 abril 2017 11:49

En els darrers anys, hem estat pioners en la transformació dels càmpings a la Costa Daurada i Terres de l’Ebre. Per tal d'apropar-nos a visitants que no disposen d’una caravana o autocaravana i que no els hi agrada viatjar en tenda de campanya, hem incorporat nous tipus d’allotjament, com són els bungalous o mobilhomes, i molts més serveis.

A més, els visitants, nacionals i europeus que viatgen amb tenda, ara busquen espais grans, cuidats, verds, amb ombra i amb serveis generals de qualitat, per això, també hem fet millores en parcel·les i serveis generals. I, per a les famílies, hem reconvertit les nostres piscines en autèntics parcs aquàtics perquè els infants es resfresquin amb la màxima diversió. Tot acompanyat de múltiples activitats d'animació, per a totes les edats i de tot tipus (oci, esportives...). Però, no només això, també hem incorporat nous serveis enfocats al relax i la cura d’un mateix, com per exemple, spas, gimnasos o zones temàtiques i restaurants.

Gràcies a tot això, avui parlem d'un nou estil de càmpings, els càmpings amb glamur, o ‘glamping’. “Així sí!”, diuen les famílies que desconeixien el càmping d’avui dia. I un cop ho proven... sense dubte, repeteixen!

Els càmpings teníem un repte important, posar a l'abast dels nostres visitants, que cada cop són més exigents, tot allò que requereixen, i ja fa anys que va deixar de ser només allotjament. Ara, els hi hem d'oferir experiències i on millor que a un càmping, on el contacte amb la natura, la descoberta, la convivència, l’espai obert, la vida tranquil•la a l’exterior, el relax,... hi ha milers d'experiències!

Berta Cabré i Prim

Berta Cabré i Prim

Presidenta de l'Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l'Ebre

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: