Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

"Els Jocs=Poca transparència"

Opinió Àlvaro Solà Pérez
Dimarts, 07 Febrer 2017 12:15

La gestió política dels jocs, des de fora, es percep, com poc transparent, per part, d’un govern i d’un alcalde que està donant, no ho qüestiono, el millor de si mateix per Tarragona en els seus darrers anys de la seva feixuga dilatada trajectòria municipal.

Pocs pensàvem que, la renuncia, als jocs, en l’any actual, faria oblidar la feina feta pels seus organitzadors i demanar responsabilitats, fins i tot, al govern espanyol, que esdevé, no ho oblidem, un dels responsables directes del retard d’aquest esdeveniment esportiu.

La ciutadania necessita respostes i la política donar-les. Emplaço, ara i aquí, a l'alcalde Ballesteros, a explicar, amb claredat, sempre honestament, tota la veritat des de l’autocrítica.

Sempre he defensat, com d’altres grups del consistori, una consulta vinculant i ciutadana que doni resposta a la celebració dels jocs. Sempre he pensat que les grans decisions necessiten de la pluralitat.

Des de la humilitat, que caracteritza a tot humà, estic convençut, que no és el moment de grans projectes sinó d’accions concretes que afavoreixin, quan més millor, la cohesió social, el benestar col·lectiu i el progrés de la humanitat.

No poso en dubte i mai ho faré, de l’èxit dels jocs. No obstant això, em preocupa, les accions d’un govern, que oblida la seva funció i que fa, que, el Grup Municipal de Ciutadans, cal recordar-ho, de l’oposició, -en dono gràcies-, hagi fet un acte obert per explicar sense embuts allò que hauria d’explicar l'equip de Ballesteros.

Àlvaro Solà Pérez

Àlvaro Solà Pérez

Álvaro Solà Pérez

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: