Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La URV recorre als castells per apropar la ciència a la ciutadania

Entre abril i maig s'instal·laran cartells a Tarragona, Reus i Valls i es farà divulgació a través de les xarxes

Una iniciativa de la URV relaciona conceptes científics a través dels castells per fer arribar la ciència a la ciutadania de forma amena i entenedora Una iniciativa de la URV relaciona conceptes científics a través dels castells per fer arribar la ciència a la ciutadania de forma amena i entenedora NÚRIA TORRES / ACN
Món casteller ACN
Dimecres, 09 Març 2022 13:01

La Universitat Rovira i Virgili (URV) aprofita els castells per fer arribar la ciència a la ciutadania. Es tracta de la iniciativa 'Castells de Ciència', una de les primeres accions públiques de la Càtedra de Castells de la URV. La idea és aprofitar el món casteller com a fil conductor per ajudar a entendre conceptes científics, des del material químic que s'usa pel casc de la canalla a l'energia emprada en un 3 de 10.

Entre abril i maig s'instal·laran cartells a Tarragona, Reus i Valls i es farà divulgació a través de les xarxes. En aquesta primera fase també s'organitzarà un cicle de xerrades, es faran accions efímeres a carrers i places dels tres municipis, i també visites als assajos i diades comentades des d'un punt de vista científic.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: