Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Castellers de Vilafranca, Minyons de Terrassa, Vella i Joves de Valls actuaran a la diada de Sant Fèlix

Els administradors de la Festa Major recuperen la jornada castellera amb el cartell clàssic

El quatre de nou sense folre de la Colla Vella, a Sant Fèlix, el 30 d'agost de 2019 El quatre de nou sense folre de la Colla Vella, a Sant Fèlix, el 30 d'agost de 2019 JORDI PUJOLAR / ARXIU / ACN
Món casteller ACN
Dimecres, 16 Febrer 2022 09:29

Vilafranca del Penedès preveu tornar a celebrar la diada castellera de Sant Fèlix el proper 30 d'agost, i ho farà reunint els Castellers de Vilafranca, els Minyons de Terrassa, la Colla Vella dels Xiquets de Valls i la Colla Joves Xiquets de Valls.

Els administradors de la Festa Major de la capital de l'Alt Penedès ho han fet públic aquest dimecres, tot destacant que el primer Sant Fèlix post pandèmia reunirà el cartell més tradicional, el qual s'ha repetit en 29 ocasions des del 1986.

L'any passat, la diada es va convertir en una jornada reivindicativa per rebutjar les restriccions imposades al món casteller per contenir la covid-19.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: