Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Castells a l'antiga a Tarragona

Els Xiquets de Tarragona van participar dissabte a la Festa del Vi Novell, "l'Embutada", aixecant un pilar vestits a l'antiga

Els Xiquets de Tarragona, vestits a l'antiga, fent un pilar durant l'Embutada, la Festa del Vi Novell Els Xiquets de Tarragona, vestits a l'antiga, fent un pilar durant l'Embutada, la Festa del Vi Novell XIQUETS DE TARRAGONA
Món casteller Redacció Infocamp
Diumenge, 07 Novembre 2021 14:51

Un cop més, els Xiquets de Tarragona van participar aquest dissabte en la Festa del Vi Novell, "l'Embutada", que organitzen l'Associació Santa Teca i el Patronat Municipal de Turisme de Tarragona. En concret, la colla va fer una recreació històrica d'un castell amb els castellers vestits a l'antiga, que van aixecar un pilar de quatre.

Xiquets de Tarragona antiga de prop

Aquesta activitat explica la relació que hi havia entre els cellers de la Part Alta i els castellers, que es traduïa en una mostra d'agraïment a canvi de poder tastar el vi novell.

En l'edició d'enguany, l'Emubutada ha ofert itineraris guiats i recreacions històriques per diferents cellers ja desapareguts, acompanyats dels músics obrint camí i dels castellers vestits a l’antiga.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: