Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els castells recuperen la normalitat en la diada de Santa Teresa del Vendrell: "Ha estat un regal fer-la"

Els Nens, la Jove de Tarragona i la Joves de Valls fan construccions de 7 i de 8 en una jornada sense límit de públic

Imatge dels castellers dels Nens del Vendrell carregant el 4 de 7 amb agulla en la segona ronda de la diada castellera de Santa Teresa del Vendrell, el 17 d'octubre del 2021 Imatge dels castellers dels Nens del Vendrell carregant el 4 de 7 amb agulla en la segona ronda de la diada castellera de Santa Teresa del Vendrell, el 17 d'octubre del 2021 MAR ROVIRA / ACN
Món casteller ACN
Diumenge, 17 Octubre 2021 16:23

El Vendrell ha celebrat aquest diumenge la diada de Santa Teresa, la primera jornada castellera sense restriccions d'aforament. La plaça Vella s'ha omplert de públic i les colles hi han actuat després de dos anys de parada per la pandèmia.

Els Nens del Vendrell han aixecat un 3 de 7, un 4 de 7 amb agulla i un 4 de 7, la colla Jove Xiquets de Tarragona ha descarregat un 3 de 7 amb agulla, un 5 de 7 i el 4 de 7 amb agulla i la colla Joves dels Xiquets de Valls ha fet un 3 de 7 amb pilar, un 3 de 8 i el 4 de 7.

Els castellers s'han mostrat molt contents de tornar a plaça amb normalitat: "Aquesta última setmana ha estat organitzativament una tortura, però poder fer la diada així ha estat un regal", ha dit Jordi Pellicer, cap de colla dels Nens.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: