Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els testos massius d'antígens no detecten cap positiu per covid-19 abans de la diada de Santa Tecla

L'estudi clínic realitzat entre les colles castelleres conclourà en una setmana si el món casteller és segur

Imatge d'un casteller de la Colla Jove de Tarragona en el moment en què se sotmet a un test d'antígens abans de la diada de Santa Tecla Imatge d'un casteller de la Colla Jove de Tarragona en el moment en què se sotmet a un test d'antígens abans de la diada de Santa Tecla ARIADNA ESCODA / ACN
Món casteller ACN
Dijous, 23 Setembre 2021 12:17

Els testos massius d'antígens fets aquest dijous, diada de Santa Tecla a Tarragona, a les quatre colles castelleres de la ciutat, no han detectat cap positiu de covid-19.

En el marc d'un estudi exhaustiu sobre la incidència de la malaltia al món casteller, tots els participants s'han sotmès a proves ràpides abans de l'actuació a la plaça de la Font amb motiu del dia de la patrona. Es tracta d'un estudi clínic que inclou un total de quatre proves; una per cada assaig previ, una abans de l'actuació i una darrera que es realitzarà a posteriori.

L'epidemiòloga de la Xarxa Sanitària de Santa Tecla, Gemma Flores, apunta que fins d'aquí set dies no es podrà concloure si el fet casteller és segur en temps de pandèmia.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: