Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Aquest dimecres es posen a disposició les invitacions per l'acció castellera del dia de Santa Tecla

Les localitats que es posaran a disposició seran 536, organitzades en taules de 6 i 4 persones

Imatge d'arxiu dels pilars "simbòlics" de les colles tarragonines per Sant Magí, a la plaça de les Cols Imatge d'arxiu dels pilars "simbòlics" de les colles tarragonines per Sant Magí, a la plaça de les Cols ARXIU / ACN
Món casteller ACN
Dimecres, 22 Setembre 2021 07:05

Aquest dimecres 22 de setembre, es posaran a disposició les invitacions de l’acció castellera prevista pel 23, dia de Santa Tecla. Per adquirir invitacions serà necessari aportar una fiança de 2 € per cada localitat. Aquesta fiança es retornarà amb posterioritat a la validació i assistència a l’activitat.

Les localitats que es posaran a disposició seran 536, organitzades en taules de 6 i 4 persones com en el cas de les Tandes de Lluïment del Seguici. La reserva de les invitacions començarà a les 11h i es farà a través d'entrades.tarragona.cat, com la resta d’actes de Santa Tecla.

Durant l’acció castellera, prevista per a les 13.45 h a la plaça de la Font, les quatre colles de la ciutat oferiran un pilar i un castell marcant com a construcció màxima el 3de7.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: