Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vilafranca convertirà Sant Fèlix en una jornada reivindicativa en no rebre l'aval del Govern per a una "diada adaptada"

Es volia replicar el protocol que va permetre celebrar la diada de Sant Joan a Valls

Imatge d'arxiu d'un casteller de Valls fent-se el test d'antígens en el marc de la prova pilot que va culminar amb l'actuació simbòlica per Sant Joan Imatge d'arxiu d'un casteller de Valls fent-se el test d'antígens en el marc de la prova pilot que va culminar amb l'actuació simbòlica per Sant Joan ARXIU / ACN
Món casteller ACN
Dijous, 26 Agost 2021 23:46

L'Ajuntament de Vilafranca del Penedès i els administradors de la Festa Major convertiran la diada de Sant Fèlix en una jornada reivindicativa després que la Generalitat no hagi validat "cap dels protocols presentats" per fer una jornada de Sant Fèlix "adaptada i segura".

Des de Vilafranca retreuen al Govern que no es permeti replicar "el mateix protocol, amb resultat exitós, que es va aplicar a Valls per Sant Joan" i que hagués permès a les colles aixecar pilars de 5 amb la participació de 50 castellers de cada colla, amb mascaretes i prèvia realització d'un test d'antígens.

L'acte que es farà comptarà igualment amb representants de les colles per reclamat que el tracte cap a la cultura popular sigui "equitatiu" amb la resta de sectors.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: