Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona celebra tornar a reviure el fet casteller per Sant Magí i recorda a la ciutadania que serà un acte tancat

Hi haurà una acció sonora per reproduir les "sensacions" de la diada

Durant gran part del dia de Sant Magí, a la mateixa plaça de les Cols es podrà gaudir d'una intervenció sonora dedicada a la diada del 19 d'agost Durant gran part del dia de Sant Magí, a la mateixa plaça de les Cols es podrà gaudir d'una intervenció sonora dedicada a la diada del 19 d'agost TARRAGONA CULTURA
Món casteller ACN
Dijous, 12 Agost 2021 13:20

Tarragona celebra tornar a "reviure el fet casteller com a capitalitat castellera, amb una imatge sòlida de les quatre colles". Xiquets de Tarragona, la Colla Jove, Xiquets del Serrallo i els Castellers de Sant Pere i Sant Pau duran a terme una actuació simbòlica per Sant Magí i el 19 d'agost aixecaran pilars, com va avançar l'ACN. "Tarragona tornarà a vibrar", ha afirmat la consellera de Cultura, Inés Solé. El consistori ha remarcat que serà un acte tancat i ha recordat a la ciutadania que no s'hi pot assistir. Si bé els pilars no es podran veure en viu, sí que es podran seguir en directe a través de mitjans locals públics. També es farà una acció sonora per traslladar les "sensacions" de la diada amb una reproducció sonora de veus i sons.

Les colles treballen ara per saber els efectius disponibles per dur a terme els pilars -per la qual cosa encara es desconeix quants se'n faran. El consistori ha reconegut que no és l'actuació que voldrien per a una diada castellera de la ciutat, però que cal posar en valor aquest "pas endavant" per a la represa. Segons l'Ajuntament, més enllà de mantenir grups bombolla de 25 castellers amb mascaretes i seguir les directrius de seguretat i sanitàries del Procicat, no caldrà implantar cap mesura més extra.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: