Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El pilar de sis de 1967. Carregat?

Aquest divendres 23 de juliol es presenta una filmació, del fons documental de Salvador Palau Rovira, de l’actuació dels Nens del Vendrell del 12 de novembre de 1967

Fotograma de la filmació, 12 de novembre de 1967 Fotograma de la filmació, 12 de novembre de 1967 ACBP / FONS SALVADOR PALAU ROVIRA
Món casteller Redacció Infocamp
Divendres, 23 Juliol 2021 07:15

L'Auditori del Tívoli acollirà aquest divendres 23 de juliol, a les 20 hores, la presentació d’una filmació de l’actuació de la colla castellera Nens del Vendrell celebrada el dia 12 de novembre de 1967 a la plaça Vella, concretament, un pilar de sis que feia temps que no es veia. Aquest acte s'emmarca dins el programa de la Festa Major del Vendrell.

Aquesta filmació pertany al fons documental de Salvador Palau Rovira (El Vendrell, 1934-Barcelona, 2002) que ha estat cedit per la família Palau Casellas a la Generalitat de Catalunya i és dipositat a l’Arxiu Comarcal del Baix Penedès. El suport original és un pel·lícula de 16 mm. que ha estat digitalitzada per l’Arxiu Comarcal del Baix Penedès i la colla castellera Nens del Vendrell.

Després de la projecció haurà una xerrada. Per assistir-hi cal fer reserva prèvia al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: