Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Cambra de Valls s'ofereix per impulsar un consorci local que gestioni el Museu Casteller

La proposta té l'objectiu que la gestió del museu es quedi a la ciutat 

Imatge d'arxiu de l'entrada al Museu Casteller de Catalunya Imatge d'arxiu de l'entrada al Museu Casteller de Catalunya ARXIU / INFOCAMP
Món casteller Josep Cartanyà
Dimarts, 03 Novembre 2020 08:38

El president de la Cambra de Comerç de Valls, Josep Maria Rovira, ha manifestat que és partidari de posar sobre la taula la possiblitat que la pròpia ciutat gestioni el seu Museu Casteller: "Crec que hauríem de ser capaços tots de posar-nos d'acord en crear un consorci - públic i privat- de Valls". Rovira, que es va refererir dimecres passat a aquesta proposta, coincidint amb la inauguració de la nova Sala Xiquets de Valls, va afirmar que "la Cambra es presta a fer d'àrbitre per formar part d'aquest consorci i per ajudar a trobar les empreses i els inversors necessaris, juntament amb l'Ajuntament, perquè la gestió del Museu Casteller es quedi a la nostra ciutat".

Josep Maria Rovira creu que "aquest seria un punt molt a favor nostre", tot preveient que els primers anys d'existència del Museu Casteller han de ser un pòl d'atracció, especialment, entre les mateixes colles castelleres: "Tothom a qui li agradin els castells a Catalunya voldrà vindre a veure el Museu Casteller, ja que serà el museu de les colles". El president de la Cambra considera que "aprofitant aquesta inèrcia, crec que ho podem gestionar i fer un rebombori important a la ciutat".

Per tot plegat, Rovira proposa una trobada amb l'alcaldessa de Valls i amb representants de la Xarxa de Cultura per parlar de la possibilitat de crear aquest ens on també hi serien representades les dues colles dels Xiquets de Valls, la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCC) i la pròpia Cambra.

Qui també es va mostrar interessada per conèixer el contingut de la proposta cameral va ser la portaveu del grup municipal del PSC de Valls i diputada al Parlament, Rosa Maria Ibarra.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: