Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Nois de la Torre presenten una exposició fotogràfica dels seus 45 anys d’història

Es podrà visitar a la Sala Lluís d’Icart, del 24 de setembre al 10 d’octubre

L'exposició es podrà visitar a la Sala Lluís d’Icart, del 24 de setembre al 10 d’octubre L'exposició es podrà visitar a la Sala Lluís d’Icart, del 24 de setembre al 10 d’octubre AJUNTAMENT DE TORREDEMBARRA
Món casteller Redacció Infocamp
Dijous, 24 Setembre 2020 08:44

Amb motiu del 45 aniversari de la Colla Castellera Nois de la Torre, la Sala Lluís d’Icart Torredembarra acull del 24 de setembre al 10 d’octubre una exposició fotogràfica retrospectiva de la història d’aquesta entitat. Els visitants podran contemplar una trentena d’imatges seleccionades, acompanyades d’una dotzena de plafons informatius que repassen les efemèrides més destacades d’aquests 45 anys.

Tot plegat, acompanyat d’una mostra del vestuari casteller dels Nois, un muntatge perquè la canalla practiqui com pujar un castell i l’emissió de vídeos de les jornades i altres activitats més destacades. El muntatge de l’exposició ha estat possible gràcies a la col·laboració de membres de la colla que han aportat les seves pròpies imatges.

L’exposició fotogràfica es podrà visitar de dilluns a divendres, de 10 a 17 h (accés pel Pati del Castell) i dijous, divendres i dissabte, de 17.30 a 20.30 h (accés pel Camí de l’Era). L’activitat compta amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Torredembarra i el Concurs de Castells.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: