Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Bisbal no podrà celebrar la Diada Castellera de la Mare de Déu d’Agost

L’Ajuntament prepara un vídeo amb les colles castelleres per emetre’l el 15 d’agost a Youtube i la resta de perfils de les xarxes socials del consistori

L'alcaldessa, Agnès Ferrer, ha mantingut reunions amb les quatre colles participants a la diada. A la imatge, la colla local, els Bous de la Bisbal L'alcaldessa, Agnès Ferrer, ha mantingut reunions amb les quatre colles participants a la diada. A la imatge, la colla local, els Bous de la Bisbal AJUNTAMENT DE LA BISBAL DEL PENEDÈS
Món casteller Redacció Infocamp
Dimarts, 28 Juliol 2020 08:31

Enguany, la Bisbal del Penedès no podrà acollir la tradicional diada castellera del 15 d’agost a causa de la situació generada per la pandèmia de la Covid-19. No obstant això, les colles castelleres i l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès estan preparant un vídeo especial que s’emetrà a Youtube i a través de les xarxes socials de l’Ajuntament, el 15 d’agost, a les 13h.

Durant els últims anys, a finals de juliol es duia a terme l’acte de presentació de la Diada Castellera de la Mare de Déu d’Agost i es feia el sorteig de l’ordre d’actuació de les colles. Enguany, tenint en compte la situació, l’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré; el regidor de Festes, Feliu Gil; i la regidora de Cultura, Judith Vidal; s’han reunit amb els presidents i els caps de colla per convidar-los a participar en el vídeo especial que prepara l’Ajuntament i per mostrar el seu compromís de celebrar la diada castellera l’any vinent, sempre que la situació sanitària així ho aconselli.

L’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, ha explicat que “és un estiu massa diferent, també per al món casteller. Se’ns farà molt estrany no poder gaudir de la diada castellera el 15 d’agost però estem segurs que l’any vinent hi tornarem i podrem comptar amb una gran actuació per part dels Castellers de Vilafranca, la Colla Joves Xiquets de Valls, la Colla Vella dels Xiquets de Valls i de la colla local, la Colla Castellera de la Bisbal, els Bous”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: