Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament de Tarragona treballa perquè el Concurs de Castells se celebri en les dates previstes

L'organització plantejarà adaptar la metodologia a l'excepcionalitat d'acord amb les colles i les autoritats sanitàries

Imatge d'arxiu del Concurs de Castells de Tarragona Imatge d'arxiu del Concurs de Castells de Tarragona DAVID OLIETE / CONCURS DE CASTELLS
Món casteller ACN
Dilluns, 04 Mai 2020 16:26

L'Ajuntament de Tarragona i l'equip del Concurs de Castells treballen perquè la 28a edició del certamen es pugui celebrar en les dates previstes, el 27 de setembre a Torredembarra i el 3 i 4 d'octubre a la Tarraco Arena. Les feines per tirar endavant l'edició d'enguany del Concurs es van iniciar fa setmanes. En uns dies es convocarà el Consell Assessor del certamen i s'ha constituït l'equip de comunicació. No es descarta que alguns aspectes de la metodologia s'adaptin a l'excepcionalitat de la temporada i es prendran les decisions d'acord amb les colles, la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC), i seguint les mesures de seguretat que acordin les autoritats sanitàries.

Davant l'actual situació de confinament i d'alerta sanitària, l'Ajuntament de Tarragona contempla tots els escenaris possibles que poden afectar el Concurs de Castells però treballa amb l'ànim que es pugui celebrar en les dates previstes, el 27 de setembre a Torredembarra i els dies 3 i 4 d’octubre a la Tarraco Arena.

Com estava previst, en els pròxims dies es convocarà el Consell Assessor del Concurs, format per representants de les quatre colles de la ciutat de Tarragona, les sis primeres colles classificades en l'edició anterior, periodistes i experts del món casteller. Aquest mes d'abril també s'ha constituït l'equip de comunicació del certamen.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: