Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El monument als Xiquets de Valls celebra 50 anys

Les colles Vella i Joves dels Xiquets de Valls hi participen aixecant uns pilars commemoratius

Les colles Vella i Joves dels Xiquets de Valls van aixecar divendres uns pilars d'homenatge davant del monument Les colles Vella i Joves dels Xiquets de Valls van aixecar divendres uns pilars d'homenatge davant del monument VISITA VALLS
Món casteller Redacció Infocamp
Dissabte, 26 Octubre 2019 18:23

Enguany Santa Úrsula ha arribat farcida d’efemèrides, ja que se celebra el bicentenari dels primers castells de vuit vallencs –des de 1819– i el cinquantenari dels primers folres de l’era moderna així com del monument als Xiquets de Valls a la plaça de la Font de la Manxa. Per commemorar-ho, les dues colles locals -la Colla Joves Xiquets de Valls i la Colla Vella dels Xiquets de Valls- van aixecar ahir divendres a la tarda uns pilars d’homenatge.

Aquesta icona inaugurada l'any 1969 aplega tres construccions castelleres com el mític quatre de nou sense folre, el dos e set i el pilar de sis -aquestes dues considerades límit aleshores-, al costat del primer grup que de grallers i timbalers integrat en un monument.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: