Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Verds reapareixen amb el 3 de 10 a l'Arboç en una diada on la Vella es torna a mostrar intractable

Els Castellers de Vilafranca carreguen el 3de10 fm i descarreguen la torre de 9, la Colla Vella el 4de9 amb el pilar i un 2de8 net de pissarra i la Jove de Tarragona firma el 3de9 f, el 4de9 f i el 4de8 amb agulla

3de10 amb folre i manilles carregat pels Castellers de Vilafranca, aquest diumenge, a la Diada de la Festa Major de l'Arboç 3de10 amb folre i manilles carregat pels Castellers de Vilafranca, aquest diumenge, a la Diada de la Festa Major de l'Arboç CASTELLERS DE VILAFRANCA
Món casteller Redacció Infocamp
Diumenge, 25 Agost 2019 18:04

Com no podira ser d'una altra manera, la diada de la Festa Major de l'Arboç ha estat una diada de màxims on s'han pogut veure diversos castells de gamma extra. Els Castellers de Vilafranca han reaparescut avui carregant un 3de10 amb folre i manilles a la primera ronda, per continuar descarregant un 2de9 amb f i m a la segona ronda, un 4de9 f descarregat a la tercera i, per finalitzat, un pilar de 7 amb folre descarregat.

Per la seva banda, la Colla Vella dels Xiquets de Valls ha firmat una brillant actuació l'endemà mateix de la diada del Catllar. La Vella ha començat la primera ronda amb un 4de9 amb folre i pilar descarregat. A la segona ronda han descarregat per segon dia consecutiu un 2 de 8 net de pissarra i, a la tercera, han descarregat un 3de9 f, per acabar amb el pilar de 7 amb folre descarregat.

       2de8 net descarregat per la Colla Vella dels Xiquets de Valls (COLLA VELLA): 

2de8 Vella Arboç 19

La Colla Jove Xiquets de Tarragona també ha descarregat tots els objectius portats a plaça. En una altra bona actuació, la jove ha descarregat el 3de9 amb folre en la primera ronda, ha completat el 4de9 f en la segona i ha descarregat el 4de8 amb agulla a la tercera. La Jove també s'ha acomiadat descarregant un pilar de 7 amb folre.

  4de9 amb folre descarregat per la Colla Jove Xiquets de Tarragona (COLLA JOVE): 

4de9 Jove Tgna Arboç 19

Finalment, la colla amfitriona, els Minyons de l'Arboç també han fet els seus mèrits. Els locals han començat la seva actuació descarregant el 3 de 7 en la primera ronda, han carregat la torre de 6 a la segona, han aconseguit descarregar el 4de6 amb l'agulla en la tercera i han finalitzat amb un pilar de 5.

      Torre de 6 descarregat pels Minyons de l'Arboç (MÓN CASTELLER): 

torre de 6 Minyons Arboç

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: