Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Arboç vol tornar a veure castells de gamma extra a la Diada de la Festa Major

Hi participaran els Minyons de l’Arboç, els Castellers de Vilafranca, la Colla Vella dels Xiquets de Valls i la Jove dels Xiquets de Tarragona

Imatge d'arxiu del 3de10 amb folre i manilles dels Castellers de Vilafranca durant la Diada de la Festa Major de l'Arboç del 2016 Imatge d'arxiu del 3de10 amb folre i manilles dels Castellers de Vilafranca durant la Diada de la Festa Major de l'Arboç del 2016 ARXIU / AJUNTAMENT DE L'ARBOÇ
Món casteller Redacció Infocamp
Dissabte, 24 Agost 2019 09:26

El proper diumenge 25 d’agost l’Arboç viurà una de les diades castelleres més importants de la temporada amb la participació dels Minyons de l’Arboç, els Castellers de Vilafranca, la Colla Vella dels Xiquets de Valls i la Jove dels Xiquets de Tarragona.

Els Castellers de Vilafranca no descarten intentar realitzar el 3 de 10. Un castell que ja van assolir a l’Arboç l’any 2016, i que és d’extrema dificultat. També intentaran la Torre de 9 i el 3 o 4 de 9 amb l’agulla. Les previsions de la Colla Vella dels Xiquets de Valls són també de gran dificultat: coronar el 4 de 9 amb l’agulla, la Torre de 9 i el 3 o 4 de 9. La Colla Jove dels Xiquets de Tarragona preveu poder dur a la plaça de l’Arboç el 5 de 9, el 4 de 9 amb l’agulla, i el 9 de 8. Pel que fa a la Colla local dels Minyons de l’Arboç, després de les bones sensacions de la Diada de pre Festa Major del Diumenge passat intentaran el 3 de 7, el 4 de 6 amb agulla i la torre de 6.

Així doncs, tots els indicis apunten a que la jornada castellera d’aquest proper diumenge a l’Arboç pot tornar a ser històrica, i que la plaça arbocenca es consolidarà com tot un referent dins el món casteller.

L’Ajuntament de l’Arboç fa una crida al civisme i convida a tots els afeccionats als castells a venir aquest diumenge a l’Arboç a la gran jornada castellera que es viurà a partir de la una del migdia.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: