Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Vella descarrega per Sant Joan el primer 2de9 amb folre i manilles de la temporada

La Colla Vella dels Xiquets de Valls ha descarregat el castell de gamma extra a la segona ronda de la Diada de Sant Joan / La Colla Joves descarrega el seu primer 3de9 f de la temporada en la primera ronda

2defm descarregat per la Colla Vella dels Xiquets de Valls, a la Diada de Sant Joan 2defm descarregat per la Colla Vella dels Xiquets de Valls, a la Diada de Sant Joan VISITA VALLS
Món casteller Redacció Infocamp
Dilluns, 24 Juny 2019 13:27

La Diada de Sant Joan de Valls ha començat amb emocions fortes. En la segona ronda, la Colla Vella dels Xiquets de Valls ha aconseguit descarregar el seu primer gamma extra de la temporada, un 2de9 amb folre i manilles. Quan el castell ha estat carregat, la construcció ha patit força en una de les rengles, però de seguida que han baixat els dosos el castell s'ha redreçat a l'estil dels rosats.

En la primera ronda, la Vella ha obert plaça descarregant el 3de9f, el mateix castell amb que ha començat l'actuació de la Colla Joves Xiquets de Valls. La Joves s'ha tret una espineta que tenia clavada amb aquest castell i ha aconseguit descarregar-lo per primer cop aquesta temporada, després que els anteriors intents només l'havien pogut carregar o, ahir, a Completes, que va quedar com a intent desmuntat.

                                         3de9f descarregat per la Colla Joves Xiquets de Valls: 

3de9 Joves Sant Joan 2019

A la segona ronda, la Joves ha provat el 4de9f, però el castell ha pujat molt inestable i, abans que pugés del pom de dalt, la colla ha deciditi desmuntar-lo per evitar cap caiguda.

A continuació, la Joves ha decidit canviar de castell i ha provat el 3de8 amb el pilar, que ha descarregat sense problemes.

A la tercera ronda, la Vella ha optat pel 4de9f, donat que no tenia els efectius disponibles per afrontar el 5de9fm. La Colla Vella ha descarregat el 4de9f amb seguretat, amb la qual cosa aconseguia tancat la primera gran actuació de la temporada completant tres castells de 9.

A la ronda de pilars, le dues colles han posat la cirereta del pastís descarregants dos magnífics pilars de 7.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: