Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Xiquets de Tarragona organitzen dissabte un passacarrers i un vermut per escalfar Sant Joan

La tradicional diada castellera serà el dia 24 de juny a la tarda

Cartell del Matalasser Club, dels Xiquets de Tarragona Cartell del Matalasser Club, dels Xiquets de Tarragona XIQUETS DE TARRAGONA
Món casteller Redacció Infocamp
Divendres, 21 Juny 2019 21:38

Els Xiquets de Tarragona donen el tret de sortida al tram important de la temporada castellera coincidint amb la festivitat de Sant Joan. La colla ha preparat activitats obertes a la ciutadania per fer caliu i donar la benvinguda a l’estiu. En concret es tracta d’un passacarrers i un vermut aquest dissabte 22 al migdia, on la música serà la protagonista.

El Passacarrer Matalasser començarà a les 11 del matí a la plaça de la Font i comptarà amb la participació de la xaranga Pujats de To. La comitiva recorrerà la Part Alta de la ciutat i acabarà a la plaça de l’Antic Escorxador cap a les 12.30 hores. Allà mateix el relleu l’agafaran els DJ’s Jobo Fresno & Gilabert, que amb bona música acompanyaran el vermut popular que se servirà.

Tot plegat serà l’aperitiu de la diada castellera del dia de Sant Joan (dilluns 24, a les 19.30 hores) a la plaça de la Font. Com sempre hi participaran les quatre colles de la ciutat i per als Xiquets de Tarragona serà una bona oportunitat per demostrar a plaça el bon treball que s’està fent en els assajos.

Per donar rellevància a la diada i acabar d’engrescar els castellers de la camisa ratllada a assistir als assajos i a la diada, els Xiquets de Tarragona han impulsat la campanya “La traca ets tu” a partir d’un vídeo i material gràfic que durant els darrers dies està corrent com la pólvora per les xarxes socials.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: