Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Nit de Castells de Valls se solidaritza amb els presos polítics en vaga de fam

L’esdeveniment, que se celebrarà el dissabte 15 de desembre al Centre Municipal de Valls, no servirà enguany l’aperitiu previ a l’inici de la jornada

Anteriors premis de la Nit de Castells de Valls Anteriors premis de la Nit de Castells de Valls CEDIDA
Món casteller Redacció Infocamp
Dilluns, 10 Desembre 2018 09:55

L’Ajuntament de Valls, en solidaritat amb els presos polítics que es troben actualment en vaga de fam, ha pres la decisió d’anul•lar l’aperitiu que s’ofereix prèviament a la celebració de la Nit de Castells. Davant d’aquesta acció excepcional dels presos polítics, el consistori vallenc mostra el seu suport cancel•lant l’aperitiu que cada any ofereix abans de començar la Nit de Castells, i se suma així a les nombroses mostres de solidaritat que ha rebut la vaga de fam. Jordi Turull, Jordi Sànchez, Josep Rull i Joaquim Forn volen denunciar amb la vaga de fam que el Tribunal Constitucional no hagi resolt cap dels seus escrits d’empara, retardant així l’accés de les causes al Tribunal Europeu dels Drets Humans.

La 13a Nit de Castells se celebrarà dissabte 15 de desembre al Centre Cultural Municipal de Valls, un acte que cada any reuneix a les colles i al conjunt del món casteller. Durant la Nit es lliuraran 10 guardons, 8 d’ells vinculats a la darrera temporada castellera, mentre que dos van més enllà i premien la Trajectòria Castellera, per reconèixer una figura emblemàtica del món casteller i l’Ambaixador dels Castells, per reconèixer una persona o institució que sense formar part del món casteller s’ha distingit per difondre els castells més enllà del seu àmbit natural. 

Els 8 premis dedicats a la temporada són: Premi a la plaça de la temporada, que reconeix la plaça amb el paper més rellevant de la temporada; Moment Casteller de la temporada, on es valora el Castell de més dificultat o millor resultat; Premi a una Campanya de comunicació, per una colla o empresa que hagi destacat en comunicació per la seva originalitat i creativitat; Premi Descarregat a la colla que hagi destacat per la seva seguretat, els seus registres i ambicions; Premi Imatge de la temporada TAC12, atorgat per votació popular; Premi de fotografia, tant professional com de votació popular i Premis Baròmetre Casteller, per les colles que han pujat un pis el seu nivell històric.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: