Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

700 alumnes visiten ‘Els castells a la ciutat de Tarragona’

L’exposició del Tinglado 1 del Port de Tarragona tanca avui les seves portes amb la visita de 25 escoles diferents del territori i un total de 5.000 visitants

Plafons explicatius sobre la Colla Castellera Xiquets del Serrallo Plafons explicatius sobre la Colla Castellera Xiquets del Serrallo LAIA MOLNÉ
Món casteller Laia Molné
Dimecres, 05 Desembre 2018 13:19

L’exposició ‘Els castells a la ciutat de Tarragona’ tanca avui les seves portes amb la visita de 700 alumnes de 25 centres diferents de tot el territori i un total de 5.000 visitants. L’exposició, situada al Tingaldo 1 del Port de Tarragona, duu oberta al públic des del passat 13 de novembre amb la intenció d’aconseguir transmetre els valors castellers d’una manera pedagògica i entretinguda, tal com definia la directora del Camp d’Aprenentatge de la Ciutat de Tarragona, Marta Panadès.

Una de les parts de l'exposició 'Els castells a la ciutat de Tarragona'

ExpoCastells

L’exposició s’ha centrat en un joc de pistes on els alumnes es divideixen en 4 subgrups, a cadascun dels quals se’ls entrega un dispositiu mòbil per seguir l’activitat a través de l’aplicació Deck-toys. Tot seguit, als alumnes, se’ls presenta la Renatta, una nena immigrant que necessita que cada grup d’estudiants reculli informació sobre una de les colles castelleres de Tarragona. A partir d’aquí, s’han de seguir certes pistes per descobrir la part històrica de l’exposició, els aspectes tècnics dels castells, així com aprofundir en el coneixement de les quatre colles castelleres de Tarragona.

Aquesta activitat ha estat dissenyada pel Camp d’Aprenentatge de la Ciutat de Tarragona, amb la col•laboració de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya i el patrocini de Repsol. A més, el Port de Tarragona cedirà diverses fotografies i plafons de l’exposició a cadascuna de les 4 colles representants.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: