Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Vella viatja a Bèlgica i lliura el premi del Concurs de Castells a Puigdemont

L'expresident rep a Waterloo una delegació de la colla castellera i participa en un pilar amb els rosats davant de la Casa de la República

Carles Puigdemont amb una delegació de la Colla Vella dels Xiquets de Valls a Waterloo Carles Puigdemont amb una delegació de la Colla Vella dels Xiquets de Valls a Waterloo BLANCA BLAY / ACN
Món casteller ACN
Dissabte, 17 Novembre 2018 14:18

La Colla Vella dels Xiquets de Valls ha lliurat aquest dissabte el trofeu del XXVII Concurs de Castells de Tarragona a l'expresident Carles Puigdemont en una recepció davant de la Casa de la República, a Waterloo. La colla castellera i l'alcalde de Valls i portaveu de JxCat, Albert Batet, han viatjat fins a Bèlgica i ha ofert el premi a l'expresident així com també a l'exconseller de Cultura, Lluís Puig, com a símbol de reconeixement al govern "legítim".

La Vella lliura el premi a l'expresident Carles Puigdemont davant la presència de l'alclade de Valls, Albert Batet, i l'exconseller de Cultura, Lluís Puig:

premi Vella a Puigdemont

Després de l'entrega, els castellers han fet un pilar institucional de cinc. Més tard, el mateix Puigdemont s'ha posat una camisa rosada i una faixa i de manera improvisada, animat per la colla, ha fet de segon en un pilar de quatre.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: