Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Vella intenta sense èxit el 2de9 amb folre sense manilles, un castell inèdit

El 2 de 9 amb folre sense manilles ha fet llenya en el moment en què l'aixecador estava posicionat al pom de dalt

El 2 de 9 amb folre sense manilles ha fet llenya en el moment en què l'aixecador estava posicionat al pom de dalt El 2 de 9 amb folre sense manilles ha fet llenya en el moment en què l'aixecador estava posicionat al pom de dalt COLLA VELLA DELS XIQUETS DE VALLS
Món casteller Redacció Infocamp
Diumenge, 21 Octubre 2018 13:38

La diada castellera de Santa Úrsula ha començat amb el caràcter reivindicatiu dels últims anys. La plaça del Blat ha entonat el Cant dels Segadors i després s'han cridat proclames com "Independència" i "Presos polítics, llibertat".

La Colla Joves dels Xiquets de Valls ha obert la diada descarregant el 4 de 9 sense folre a la primera ronda, mentre que la Colla Vella dels Xiquets de Valls també ha iniciat la seva actuació descarregant el el 4 de 9 sense folre, el cinquè descarregat d'aquesta temporada.

A la segona ronda, la Joves ha portat a plaça el 2 de 8 sense folre, un castells que els vermells havien intentat sis cops aquesta temporada (3 de carregats i 3 de descarregats). Avui la Joves només l'ha pogut carregat, cosa que demostra la fragilitat d'aquest castell.

La Vella ha intentat en la segona ronda un castell inèdit a la història dels castells, el 2 de 9 amb folres (sense manilles). L'estructura del castell ha estat prou bona, però el castell ha caigut quan l'aixecador havia arribat a la seva posició. En el segon castell, els rosats han repetit ronda amb un 3 de 10 amb folre i manilles, però quan la construcció preparava el pom de dalt els castellers han decidit tirar enrere i el 3 de 10 ha quedat en un intent desmuntat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: