Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'exposició fotogràfica 'L'endemà del Concurs' arriba a Valls

S'inaugurarà a les 20:30h, a la Capella del Roser, i es podrà visitar fins el 21 d'octubre

A l'exposició 'L'endemà del Concurs', fotògrafs procedents de tot el país donen la seva particular visió sobre el Concurs de Castells de Tarragona A l'exposició 'L'endemà del Concurs', fotògrafs procedents de tot el país donen la seva particular visió sobre el Concurs de Castells de Tarragona VISITA VALLS
Món casteller Redacció Infocamp
Dilluns, 15 Octubre 2018 16:51

Coincidint amb els actes programats per la Fira de Santa Úrsula, l'exposició fotogràfica 'L'endemà del Concurs', s'inaugurarà aquest dimarts 16 d'octubre, a les 20:30 hores, a la Capella del Roser, al carrer de la Cort 24, de Valls. Inicialment, l'acte estava previst a les 20 hores, però aquest canvi horari es deu a les concentracions ciutadanes organitzades amb motiu de l'any de l'empresonament de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart.

La mostra que obrirà les portes a la Capella del Roser, acollirà obres d'Emilio Barruz Iglesias, Mireia Comas Franc, Laia Díaz, Lins Griñó Garreta, David Oliete, Josep Pont i Roca, Laura Rodríguez, Jean Segovia Menor, Rodrigo Sicilia Gómez, Laia Solanellas, Gemma Soldevila Carbonell, Jon TC i Pere Toda Serra.

Aquest col·lectiu de fotògrafs procedents de tot el país donen la seva particular visió sobre aquesta cita bianual que les colles vallenques han contribuït a fer gran des de 1932. L'exposició està coorganitzada per Món Casteller · Museu Casteller de Catalunya i Fundació Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela.

L'exposició romandrà oberta fins al diumenge 21 cada tarda, de 17.30 a 20.30 h, i dissabte i diumenge també als matins, de 10 a 14 h.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: