Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament de Valls s'omple en l'acte de recepció de la Vella com a guanyadora del Concurs de Castells

La Colla Vella dedica el trofeu a la ciutat de Valls

L'alcalde de Valls, Albert Batet, acompanyat del president de la Colla Vella, Albert Pedret, i el cap de colla, Albert Martínez, mostren el trofeu com a guanyadors del Concurs de Castells L'alcalde de Valls, Albert Batet, acompanyat del president de la Colla Vella, Albert Pedret, i el cap de colla, Albert Martínez, mostren el trofeu com a guanyadors del Concurs de Castells AJUNT. DE VALLS
Món casteller Redacció Infocamp
Dimarts, 09 Octubre 2018 07:48

La sala de Plens de l’Ajuntament de Valls es va quedar petita aquest dilluns 8 d'octubre durant l'acte de recepció a la Colla Vella dels Xiquets de Valls amb motiu de la seva victòria al XXVII Concurs de Castells de Tarragona celebrat diumenge.

Durant els parlaments, l’alcalde de Valls, Albert Batet va dedicar unes paraules carregades d'emoció a tothom que havia fet possible que el Concurs de Castells torni a Valls. Per la seva banda, el president de la Colla Vella, Albert Pedret, va dir que “és un honor oferir aquest triomf a l’Ajuntament i a la ciutat de Valls”, mentre que Albert Martínez, cap de colla la Vella, va voler recordar "als castellers que ja no hi són entre nosaltres”.

La Colla Vella també va anar a l’Església de Sant Joan per fer l'ofrena del trofeu a la Mare de Déu de la Candela.

Cal recordar que la Vella es va proclamar guanyadora del Concurs de Castells del 2018, després de descarregar el 4de9sf, el 2de8sf i carregar el 3de10fm, sumant un total de 9.690 punts. 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: