Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Xiquets de Reus i Moixiganguers d’Igualada empaten en la jornada de dissabte del Concurs

Els Sagals d’Osona se situen tercers, mentre que la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau i Xicots de Vilafranca comparteixen el quart lloc

3 de 9 amb folre descarregat pels Xiquets de Reus en la segona ronda del Concurs de Castells de Tarragona 3 de 9 amb folre descarregat pels Xiquets de Reus en la segona ronda del Concurs de Castells de Tarragona ROGER SEGURA / ACN
Món casteller ACN
Dissabte, 06 Octubre 2018 21:19

La jornada de dissabte del Concurs de Castells de Tarragona ha acabat amb un empat entre els Xiquets de Reus i els Moixiganguers d’Igualada. Les dues colles han sumat 3.460 punts a la Tàrraco Arena Plaça gràcies al 2 de 8 amb folre, el 3 de 9 amb folre i el 5 de 8, amb la qual cosa han compartit la primera posició. Els igualadins, però, han celebrat el triomf per partida doble, atès que aquest dissabte s’han convertit en colla de nou.

El podi el completen els Sagals d’Osona, que s’han anotat el 2 de 8 amb folre, el 3 de 8 i el 4 de 8. La quarta posició també ha quedat compartida, en aquest cas entre la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau i els Xicots de Vilafranca, en anotar-se el 2 de 7, el 3 de 8 i el 4 de 8 carregat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: