Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Una junta gestora dirigirà els Xiquets de Tarragona fins a final de temporada

La dimissió divendres passat del fins ara cap de colla, Sergi Feijoo, ha motivat aquesta decisió

Els Xiquets de Tarragona fent l'ofrena floral al monument de Rafael Casanova, aquest dimarts 11 de setembre Els Xiquets de Tarragona fent l'ofrena floral al monument de Rafael Casanova, aquest dimarts 11 de setembre XIQUETS DE TARRAGONA
Món casteller Redacció Infocamp
Dimarts, 11 Setembre 2018 11:47

La Junta de Govern dels Xiquets de Tarragona ha nomenat aquest dilluns a la tarda, en reunió extraordinària, la junta gestora que dirigirà tècnicament la colla el que resta de temporada, després que el fins ara cap de colla, Sergi Feijoo, presentés la dimissió divendres passat. Aquesta junta gestora compta amb persones que ja formaven part de la junta tècnica de Feijoo, a les quals s’han afegit altres noms per tal de reforçar-la.

Un total de sis noms conformen aquesta junta gestora, que prendrà les decisions de manera col·legiada i que actuarà en funcions fins a les eleccions a nou cap de colla, que han estat convocades per al 15 de desembre, un cop acabada la temporada. Jordi Suriñach (fins ara secretari de la Junta de Govern), Jeroni Bru (excap de colla els anys 2008 i 2009) i Oriol Peiró (qui en temporades anteriors va ocupar càrrecs com el de cap de canalla o segon cap de colla), s’uneixen a tres persones que ja formaven part de la tècnica de Sergi Feijoo, com són Oriol Sánchez, Marta Sancho i Oriol Falguera.

La nova junta gestora ja estarà al capdavant de l’entitat durant l’actuació de la Diada Nacional de demà al migdia, i treballa intensament per preparar els importants assajos generals d’aquest dijous (20.30) i divendres (22.00) al Pati del Pou de l’Ajuntament, dels quals n’han de sortir els castells que els de la camisa ratllada portaran a plaça diumenge, en la primera de les grans diades de les Festes de Santa Tecla. Malgrat les dificultats que viuen i el context, els matalassers aspiren a portar a plaça castells de 9 i de la gamma alta de 8 en les quatre grans cites que els resten enguany: Primer Diumenge, Santa Tecla, Concurs de Castells i Tots Sants.

A més de nomenar la gestora i de convocar eleccions, la Junta de Govern dels Xiquets ha volgut destacar i posar en valor la dedicació màxima i l’entrega de Sergi Feijoo durant aquestes gairebé dues temporades com a cap de colla dels Xiquets, així com agrair-li que, un cop presentada la renúncia, s’hagi posat a disposició del nou equip per col·laborar en tot allò que li sigui possible.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: