Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Jove de Tarragona firma una espectacular actuació a l'Arboç

Els liles completen la millor actuació de la jornada amb el 9d8, el 5d9f, el 3d9f i el pilar de 8fm / La Vella i els Verds també van fer castells de gamma extra i els Minyons de l'Arboç van descarregar la clàssica de 7

Pilar de 8 amb folre i manilles descarregat diumenge a l'Arboç per la Colla Jove Xiquets de Tarragona Pilar de 8 amb folre i manilles descarregat diumenge a l'Arboç per la Colla Jove Xiquets de Tarragona JORDINA ESTOPÀ
Món casteller Redacció Infocamp
Dilluns, 27 Agost 2018 08:15

La Colla Jove Xiquets de Tarragona van protagonitzar aquest diumenge la diada de la Festa Major de l'Arboç amb una brillant actuació que va millorar encara més la gran actuació del dia anterior al Catllar. Els tarragonins van completar ni més ni menys que el 9 de 8, el 5 de 9 amb folre, el 3 de 9 amb folre i un pilar de 8 amb folre i manilles que va ser defensat in extremis, que va servir per finalitzar una diada espectacular. 

Per la seva banda, la Colla Vella dels Xiquets de Valls van començar el seu torn igual que al Catllar, descarregant el 4 de 9 amb folre i pilar. Després van completar el 4 de 9 amb folre, el 9 de 8 i, per acabar, el pilar de 7.

                                                                                        Imatge de M.Neus Baena:

Vella 4de9fa Arboç

Els Castellers de Vilafranca van iniciar la seva actuació descarregant el 2 de 9 amb folre i manilles. A continuació, els Verds no van poder coronar el 3 de 10 amb folre i manilles i, finalment, van optar per un 4 de 9 amb folre i van completar la seva participació amb el de 3 de 9 folrat i el pilar de 6.

                                                                      Imatge dels Castellers de Vilafranca:

Els Verds 2de9fm Arboç

Pel que fa la colla local, els Minyons de l'Arboç, van aconseguir descarregar a casa la clàssica de 7, amb el 3 i el 4 de 7 i el 2 de 6.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: