Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona instal·larà punts d'hidratació durant les festes

La diada de Sant Magí, Santa Tecla, la del primer diumenge de festes (16 de setembre) i el XXVII Concurs de Castells gaudiran d'una font mòbil amb vuit aixetes per tothom

Punt d'hidratació mòbil amb 8 aixetes instal·lat a les diverses diades castelleres Punt d'hidratació mòbil amb 8 aixetes instal·lat a les diverses diades castelleres CEDIDA
Món casteller Redacció Infocamp
Dijous, 16 Agost 2018 16:20

Les diades més importants de Tarragona, com són la Diada de Sant Magí, Santa Tecla, la del primer diumenge de festes (16 de setembre) i el XXVII Concurs de Castells, comptaran enguany amb una novetat: un punt d'hidratació. Es tracta d’una estructura mòbil amb 8 aixetes que l’Empresa Municipal Mixta d’Aigües de Tarragona (Ematsa) instal·larà per primera vegada en una actuació castellera per abastir d’aigua a castellers i públic en general.

Aquest punt d’hidratació, però, no és nou. Ematsa ja l’ha instal·lat a la Caminada popular de l'aigua (celebrada el mes d’abril), el Parc de Nadal d’enguany i la Mitja Marató. En concret, a la 26a edició de la Mitja Marató Ciutat de Tarragona + 10 K es va instal·lar aquest punt d’hidratació a la meta i es van repartir gots individuals d’aigua pels participants a la competició. Una mesura que va ser molt aplaudida pels 2.200 corredors que hi van participar.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és doble: per una banda donar servei eventual a esdeveniments multitudinaris a l'espai públic on hi pugui haver una demanda puntual d'aigua. I, per l’altra, contribuir a la sostenibilitat, ja que ens ajuda a
fomentar el consum habitual de l'aigua de l'aixeta i a reforçar-ne la confiança pel que fa a la seva qualitat sanitària”, explica l’alcalde i el president d’Ematsa, Josep Fèlix Ballesteros.

El punt d'aigua estarà ubicat a la Jornada Castellera de Sant Magí, el 19 d'agost a la plaça de les Cols, a la Diada Castellera el 1r diumenge de festes de Santa Tecla, el 14 de setembre a la plaça de la Font, a la Diada Castellera de Santa Tecla, el 23 de setembre també a la plaça de la Font i al Concurs de Castells el 6 i 7 d'octubre a la Tàrraco Arena Plaça.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: