Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

S'exhaureixen en menys de dues hores les entrades de la jornada de diumenge del Concurs de Castells

Encara es poden comprar entrades per a l'actuació de dissabte

La silueta de dos espectadors, d'esquenes, fent fotografies amb el mòbil durant el Concurs de Castells de Tarragona del 2016 La silueta de dos espectadors, d'esquenes, fent fotografies amb el mòbil durant el Concurs de Castells de Tarragona del 2016 SÍLVIA JARDÍ / ACN
Món casteller ACN
Dimarts, 31 Juliol 2018 12:07

Les entrades per a la jornada de diumenge al 27è Concurs de Castells de Tarragona, que tindrà lloc el primer cap de setmana d'octubre a la Tarraco Arena Plaça, s'han exhaurit en menys de dues hores. Els tiquets s'han posat a la venda aquest dimarts mitjançant una pàgina web. Concretament, per dissabte s'han posat a la venda 4.080 entrades de la graderia, i s'han deixat 360 localitats per a colles i 300 per a patrocinadors i promocions. Per aquesta jornada encara queden entrades. Per diumenge, partint de l'aforament de 4.740 localitats a la graderia, s'han posat a la disposició del públic 3.680 entrades, i s'han deixat 760 localitats per a colles i 300 per a patrocinadors.

Pel que fa a les localitats del primer pis, que compta amb un aforament de 1.200 places, 1.050 es posen a la venda i les altres 150, es reserven per als patrocinadors. Respecte a edicions anteriors, els preus s'han encarit dos euros per a la jornada de diumenge, el dia de més expectació dels tres dies de concurs. Així, els preus són de 12 euros per grada i 10 euros pel primer pis. Cada persona pot adquirir un màxim de quatre entrades d'una mateixa jornada. El certamen de Torredembarra, el diumenge anterior al cap de setmana a la TAP, es manté gratuït.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: