Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vella i Joves s'acomiaden de l'Smithsonian Folklife Festival

És el primer cop que les dues colles castelleres han viatjat i participat juntes en un esdeveniment internacional per difondre la cultura catalana i el fet casteller

Aquest ha estat el primer viatge intercontinental de la Joves (a la imatge) Aquest ha estat el primer viatge intercontinental de la Joves (a la imatge) COLLA JOVES XIQUETS DE VALLS
Món casteller ACN
Dilluns, 09 Juliol 2018 11:47

La Colla Vella dels Xiquets de Valls i la Joves Xiquets de Valls ja han marxat de Washington on durant quatre dies han participat en l'Smithsonian Folklife Festival. Els rosats s'han acomiadat plantant un 4 de 8 davant del Lincoln Memorial, amb el Washington Monument i el Capitoli de fons. Per la seva banda, els de la camisa vermella han tancat la seva participació amb un 3 de 8 en l'acte de cloenda, a la Plaça Major, confeccionada per a l'ocasió.

Aquest ha estat el primer viatge intercontinental de la Joves, mentre que la Vella ja té més bagatge -ha estat la seva tercera estada als Estats Units. Amb tot, és el primer cop que les dues colles han viatjat i participat juntes, deixant rivalitats a part, en un esdeveniment internacional que ha tingut per objectiu difondre la cultura catalana i el fet casteller.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: